+38 (097) 22-78-488; +38 (050) 68-77-011

Про нас

«Пан Атаман» більше ніж ресторан…

seperator

«Пан Атаман» будує свою справу на цінностях великої південної традиції. Де дивовижна природа, захоплива історія, та неймовірні люди поєдналися і створили самобутній та неповторний південний характер. Мужній, витривалий, відважний, та, водночас, теплий, відкритий та гостинний, такий самобутній та такий багатогранний. Звичайно, це не могло не вплинути на нашу кухню. Південна кулі-нарна традиція — душа цієї землі — відображення її історії, тради-цій, досвіду та пам’яті у смаках та стравах. Відроджувати, зберігати, ділитися з іншими «Смаком Півдня» — вважаємо честю, та своєю вели-кою місією. Бо ми пишаємося своїми землями та людьми, які жили й живуть тут донині, і хочемо розповісти цю південну історію всьому світові, адже кулінарна мова — універсальна. Варто лише спробува-ти, і все стане зрозуміло!

KL

Власне виробництво

seperator

Наш край дуже багатий на різновиди овочів, фруктів та фермерських господарств. Тому, ми запровадили власне виробництво саме з локальних продуктів. Вкладаємо не тільки знання, що передавалися нам з покоління у покоління, а й душу і серце. Зроблене з любов’ю для Вас!
«Вареники від Пана» – створені із локальних продуктів рідної землі в найкращих українських традиціях, що передаються з покоління в покоління. Ресторан пропонує вареники різних видів: варені, жарені та запечені. Родзинкою нашого меню, є різнокольорові вареники, які підфарбовані натуральними соками з моркви, шпинату та буряку.
Бринза «HAND MADE» від Шефа – бринза власного виробництва, яку готує Шеф кухар нашого ресторану за традиційним рецептом з коров’ячого молока.
Соки –  виготовляються з овочів та фруктів Херсонського краю, за допомогою спеціального ручного пресу для сока. Наші соки не містять консервантів та без додавання цукру. Спробуйте насичені мінералами соки від Пана – залишайтесь здоровими і сповненими сил!
«Коктейлі від Пана» – колекція коктейлів від Пана створена для справжніх Атаманів. Настоянки вбрали у собі смаки нашого рідного краю.
Буженина, копчене та мариноване сало. Домашні ковбаски за бабусиним рецептом. Мариноване м`ясо та різноманітні смаколики до пікніку.
Мед з запашних херсонських квітів, липи, акації та різнотрав`я. Джеми та варення з духмяних ягід, чайної троянди та зеленого горіху. Аджика та шкварки власного виробництва.
Відчуйте національний колорит і справжні смаки нашої щедрої «Південної кухні»!

KL

Вінтажна кухня

seperator


Ресторан Пан Атаман, відродив унікальні смаки з минулого! Наш шеф, Цуріков Іван, дав нове життя страві «Короп у винному соусі на пюре із пастернаку». Вона стала однією з найпопулярніших страв нашого закладу.
«Херсонъ. Вінтажна кухня» – це проект, ідея якого, відродження історичної автентичної кухні півдня України. Пошук та реставрація рецептів XVIII ст. у сучасній інтерпретації – на базі локальних продуктів та сучасного обладнання. Засновник проекту Тарасова Марина, бренд-шеф проекту Шостак Олександр. Кожна страва має свою історію, або присвячена людині, ім’я якої увійшло в історію нашого краю.
Страва «Короп у винному соусі на пюре з пастернаку», присвячена Американському Адміралу Джону Полу Джонсу, його знаній перемозі на чолі з Чорноморським козацьким військом у Лиманскій битві.
Пропонуємо кожному поринути у гастрономічну ейфорію минулого разом з рестораном Пан Атаман!

KL

Шеф кухар ресторану «Пан Атаман» Іван Цурiков

seperator

Іван Олексійович – справжній новатор серед шеф-кухарів південного регіону! Він не боїться поєднувати складні кулінарні техніки в класичних рецептах улюблених справ. Для приготування страв у ресторані, Шеф-кухар сам відбирає овочі, фрукти та м’ясо. Цим він піклується про кожного гостя нашого закладу. Іван Олексійович вирізняється своєю завзятістю та щирою любов’ю до справжньої традиційної української кухні. Відроджений рецепт «Коропа у винному соусі на пюре з пастернаку» став справжньою візитівкою не лише нашого ресторану, але й туристичної Херсонщини. Нерідко, в мисливські сезони, Іван Олексійович самостійно опікується забезпеченням дичини та свіженької риби до столів ресторану, виїжджаючи на полювання та рибалку.
Шеф-кухар «Пан Атаман» – не лише кулінарний віртуоз, а й талановитий менеджер, що примножує й професійні успіхи: є членом Асоціації кухарів Півдня України, учасник Міжнародного конгресу шеф-кухарів та учасник проекту: «Херсонъ. Вінтажна кухня».

KL

Галерея

seperator

Меню

Інтер'єр

Події в ресторані

Відео

Контакти

seperator

Щиро запрошуемо у гості до Пана!

+38 (050) 68-77-011

panataman2000@gmail.com

Графік роботи без вихідних з 10:00 до 00:00

Херсонська обл., м. Олешки, вул. Гвардiйськa, 101А

X