Основне меню

Основне меню

Від Пана з вогнища

Гриль-меню

1_Від Пана з вогнища

  • Шашлик

  • Шашлик з курячої грудки

    • 100 г 45 грн
  • Шашлик із соковитої свинини

    • 100 г 55 грн
  • Шашлик із ніжної телятини

    • 100 г 79 грн
  • Як то кажуть «люля кебаб»

    • 100 г 69 грн
  • Овочі

  • Баклажан

    • 100 г 40 грн
  • Гриби печериці

    • 100 г 40 грн
  • Кабачок

    • 100 г 30 грн
  • Перець салатний

    • 100 г 50 грн
  • Помідор

    • 100 г 30 грн
  • Цибуля

    • 100 г 18 грн
  • Стейк

  • Стейк з української яловичини

    • за 100 г 99 грн
  • Рібай 250-300г

    • 100 г 99 грн
  • Портер Хаус 450-550г

    • 100г 99 грн
  • Філе Міньйон

    • 100 г 99 грн
  • Київський рублений із курятини з козячим сиром та соусом "баклажан"

    • 300 г 125 грн
  • На кісточці зі свинини Херсонщини

    • за 100 г 49 грн
  • РИБА

  • Скумбрія підсмажена на фруктовому вугіллі з грильованими овочами

    • 500 г 139 грн
  • Стейк з лосося зі сметанним соусом

    • 100 г 120 грн
  • Для великої компанії

  • Велике асорті ковбасок для чотирьох

    • 1200 г 550 грн

    з кабана, кров'яна, курячі, поросячі з беконом, з баранини та курки, ржані тости, хрін та аджика

  • Мале асорті для 2-х

    • 600 г 259 грн
  • Асорті для козацької «десятини»

    • 1500 г 890 грн

    свинина, телятина, куряча грудка, люля-кебаб, зелень. Рекомендуємо з асорті соусів

  • Ковбаски

    • за 100 г
  • Курячі з сиром та зеленню

    • 65 грн
  • Поросячі з беконом

    • 75 грн
  • З баранини та курки

    • 69 грн
  • Кров'яна, засмажена на фруктовому вугіллі

    • 45 грн

Вареники

Вареники

Усі вареники різнокольорові

(підфарбовані соками з моркви, шпинату та буряку).

Подаються зі сметаною

  • Вареники

  • З бужениною та білим соусом

    • 250/50 гр 99 грн
  • Заморські з качкою під трюфельним соусом на моркв’яному пюре

    • 150/50/100 г 119 грн
  • Зі шпинатом та бринзою у сирному соусі

    • 300 г 89 грн
  • З куркою та оливками (запечені)

    • 200 г 99 грн
  • З м`ясом та полунично-журавлиним соусом

    • 250 г 89 грн
  • З шпинатом та бринзою у сирному соусі

    • 300 гр 89 грн
  • З картоплею та печінкою (смажені з часником та сметаною)

    • 250 г 79 грн
  • З квашеною капустою, картоплею та білими грибами (з юшкою)

    • 250 г 79 грн
  • З кролем та соусом Дорблю

    • 300 г 99 грн
  • З вишнею та медом

    • 250 г 69 грн
  • Вареники з маком та волоським горіхом

    • 250 г 69 грн

Соуси

Соуси

  • До м'яса та рибки

  • Аджика

    • 15 грн
  • Барбекю

    • 15 грн
  • Полунично-журавлинний

    • 25 грн
  • Зелений з руколи

    • 25 грн
  • Сирний

    • 35 грн
  • Хрін

    • 15 грн
  • Гірчиця

    • 15 грн
  • Асорті соусів (210г)

    • 59 грн

З ранку до обіду

З ранку до обіду

  • Млинці з домашнім сиром та вершково-ванільним соусом пор

    • 250г 79 грн
  • Ранковий омлет у свіжому помідорі пор

    • 200г 69 грн

Холодесенькі закуси

Холоднесенькі закуси

  • Форшмак на кукурудзяній панна-котті з маринованою цибулею

    • 250 гр 89 грн
  • Рибка заморська з бурячком, крем-сиром та соусом з різнотрав'я

    • 260 гр 139 грн
  • Козацька тарілочка

    • 400 гр 169 грн

    (буженина,домашня та кров'яна ковбаса, сало солоне з часником)

  • Бабусина городина

    • 600 гр 99 грн
  • Оселедець з молодою картоплею

    • 280 гр 69 грн
  • Сирна дошка від фермерів України

    • 225 гр 259 грн

Теплесенькі закуси

Теплесенькі закуси

  • Бичі яйця у вершковому соусі

    • 150 гр 79 грн
  • Атаманський деруняка за особливим рецептом

    • 300 гр 119 грн
  • Гуцульський грибний жюльєн в хлібній тарілці

    • 200/80 гр 129 грн
  • Пиріг з качкою та сирно-вершковим соусом

    • 300 гр 149 грн

Салати

Салати

  • Салат "Від Панночки"

    • 180 г 79 грн
  • Овочевий салат з квасолевим мусом

    • 350 г 79 грн
  • Літній з бужениною та томатами

    • 350 г 119 грн
  • Салат з підкопченою качиною грудкою, фуа-гра та абрикосовим соусом

    • 250 гр 189 грн
  • Салат з чорноморською килькою, печеним перцем під буряково-вершковим соусом

    • 320 гр 89 грн
  • Салат з печеного перцю,маринованого яблука з медовою гірчицею

    • 150 гр 79 грн

Рідесеньке

Рідесеньке Для ранку та обіду

Для ранку та обіду

  • Холодник на квасi/на кефирі

    • 300 г 59 грн
  • Борщ з запеченою свининою та квасолею

    • 300 г 69 грн
  • Панська рибна юшка

    • 350 г 129 грн
  • Бограч із Закарпаття

    • 300 г 119 грн
  • Капучіно-суп з білих грибів

    • 300 гр 69 грн
  • Суп з корнеплодів з овочевою ікрою

    • 260 гр 79 грн

Що поїсти з м’яса та риби

Що поїсти з м'яса чи риби

  • Стейк з конини під соусом зі спаржею та печеним яблуком

    • 145/50/120 гр 279 грн
  • Соковите філе фермерського курча з ніжним гірчичним соусом

    • 200 гр 109 грн
  • Свиняча шия з курагою під соусом з червоного вина та кукурудзяна каша з чорносливом

    • 280 гр 139 грн
  • Ніжне суфле з судака на моркв'яному пюре з імбирно-обліпиховим соусом

    • 380 гр 139 грн
  • Смажений карп з пюре із пастернаку та гостреньким соусом

    • 200/30 г 119 гр
  • Судак з овочами на пательні в вершках та з домашньою бринзою

    • 300 гр 189 грн

До м’яска та рибки

До м'яска та рибки

  • Картопля смажена на салі з білими грибочками

    • 250 гр 79 грн
  • Рис з овочами

    • 250 г 65 грн
  • Молода картопля відварена з маслом та кропом

    • 250 г 49 грн
  • Смажена спаржа під сирним соусом

    • 100 г 99 грн

Солодесеньке

Солодесеньке

  • НОВЕ

  • Лаймово-базиліковий мусс

    • 150 гр 59 грн
  • Тістечко "Від Пана"

    • 125 гр 59 грн
  • Грушово-вишневий десерт

    • 250 гр 89 грн
  • Панна котта з ромашки та обіпихи

    • 140 гр 75 грн
  • Морозиво вершкове

    • 200 гр 49 грн

СТРАВА ВІНТАЖНОЇ КУХНІ

СТРАВА ВІНТАЖНОЇ КУХНІ

  • Карп у винному соусі на пюре із пастернаку

    • 140/100 гр 179 грн

При створенні кожного шедевру, використовуємо лише українські,

ЕКОлогічно чисті продукти від фермерів Таврії