Фермерські сири

Фермерські сири

З коров’ячого молока

Фермерські сири

  • Спробуйте корисні сири від українських фермерів, виготовлені з цільного пастеризованого молока. Представленні сири є ексклюзивними, адже при розробці молоко використовується виключно з власних ферм виробника.

    • 100 г
  • Сир Ранковий

    • 59 грн

    Гарно смакує зранку з чашкою чаю зі свіжим хлібом. 45% жирності.

  • Сир Сім смаків

    • 59 грн

    З коров’ячого молока, 45% жиру. Він унікальний. Змінює свій смак 7 разів! 

  • Сир Легенда

    • 81 грн

    Сильний смак та аромат, букет багатий різноманітними відтінками, завдяки глибокій ферментації. 45% жирності.

  • Сир Пажитнік

    • 59 грн

    Протягом дозрівання вся головка насичується смаком пажитніка та має горіхові ноти. 45% жирності.

  • Бринза власного виробництва

    • 45 грн

    Готується традиційним способом з коров'ячого молока. Колір білий. На смак малосольна, ніжна, одночасно розсипчаста і пружна. Багата на корисні властивості.

  • Сир «Бікоз» (козиний)

    • 85 грн

    Твердий, витриманий з козячого молока. Назва цього сиру – є відповідь на питання «Чому?». Тому, що 10 місяців витримки! Сири довгої витримки вимагають зовсім іншої рецептури і догляду. А зараз Український вишуканий і насичений смаком козячий сир Бікоз дозріває всього 10 місяців.

  • Сир «Віктор» (козиний)

    • 79 грн

    Сир з козячого молока за голландською технологією. Колір білий, текстура щільна з середньою кількістю дірочок. Характерний виражений смак козячого сиру.

  • Сир "Пірінея"

    • 79 грн

    Цей сир відрізняється пікантним солодким смаком з легкими нотками розтопленого вершкового масла. 

  • Сир трюфельний

    • 79 грн

    Ароматний, гострий сир, кольору слонової кістки. Має розсипчасту структуру, просто тане у роті.

З козячого молока

З козячого молока

  • Для виробництва цих сирів українські фермери використовують свіже та корисне пастеризоване козяче молоко.

    • 100 г
  • Сир Віктор

    • 50 грн

    Приготовлений за голандською технологією. Характерний виражений смак козячого сиру. 50% жирності.

  • Сир Марк

    • 40 грн

    Термін дозрівання від 4 місяців. Смак сильний, багатий, завдяки різноманіттю закваски. Сир названо в честь французького сировара Марка, який поділився з нами своїм рецептом. 45% та 50% жирності.

  • Сири ферми "Святогорська коза"

    • 100 г
  • Італійська качотта (класична; з волоськими горіхами; з в'яленими томатами)

    • 95 грн

    напівтвердий сир короткого періоду дозрівання, смакує з білими фруктовими винами

  • Козій маасдам

    • 90 грн

    напівтвердий сир у швейцарському стилі, із солодкуватим горіховим присмаком

  • Іспанська мурсія

    • 90 грн

    сир за голандською технологією білого кольору, текстура щільна з середньою кількістю дірочок

  • Пармезан

    • 95 грн

    італійський сорт твердого сиру тривалого дозрівання, ніжний, з пікантним присмаком

  • Французький кроттен шавіньоль

    • 90 грн

    молодий непресований сир зі зморшкуватою скоринкою і білою цвіллю з тонким горіховим смаком

  • Камамбер

    • 90 грн

    французький сир з білою пліснявою кремового коліру, куштують дуже свіжим

  • Кіпрський халумі

    • 70 грн

    оригінальний кіпрський сир, має високу температуру плавлення, смажать на грилі

  • Фітнес-сир

    • 65 грн

    молодий пресований сир, широко використовується як самостійна страва та у салатах

  • Грецький сир фета

    • 30 грн

    грецький сир вживають із запашним хлібом, червоним вином або солодким виноградом

При створенні кожного шедевру, використовуємо лише українські,

ЕКОлогічно чисті продукти від фермерів Таврії