Банкетне меню

Банкетне меню

Салати

Салати_

  • Салат з весняного листя, яйцем "пашот" та грильованим судаком

    • 250 г 80 грн
  • Салат з соковитих овочів з теплою індичкою та м'ятно-облепіховим соусом

    • 240 г 75 грн
  • Салат "Балакучий язичок"

    • 250 г 89 грн
  • Салат оселедець на пляжу

    • 300 г 59 грн

Холодні закуси з м’яса та овочів

Холодні закуси

  • Крученики з баклажанів з горіховою начинкою

    • 250 г 79 грн
  • Крученики з баклажанів з помідором та сиром

    • 250 г 79 грн
  • Крученики з баклажанів з маринованою цибулею та зеленню

    • 250 г 79 грн
  • Квасолевий паштет з бринзою та шкварками

    • 100 г 28 грн
  • Запашний перець з херсонською цибулею та козячою бринзою

    • 350 г 35 грн
  • Смажений перець з помідорами та часником

    • 300 г 45 грн
  • Потапці з помідором та бринзою

    • 185 г 35 грн
  • Малі Васюки

    • 250 г 69 грн

    перець з куркою

  • Холодець з півня

    • 100 г 23 грн
  • Потапці з крученим салом

    • 140 г 35 грн
  • Потапці з язиком під часночним соусом

    • 200 г 70 грн
  • Потапці з запеченою свининою та помідором

    • 200 г 50 грн
  • Свиняча корейка запечена з копченим салом та травами

    • 100 г 52 грн

Холодні закуси з риби

Холодні закуси з риби

  • Заколот з білою рибою та духмяною зеленню

    • 100 г 25 грн
  • Щука фарширована

    • 100 г 45 грн
  • Короп запечений цілком з лимоном та зеленню

    • 100 г 55 грн
  • Короп смажений по-домашньому

    • 100 г 57 грн
  • Холодне з риби

    • 100 г 55 грн

    сьомга, судак

  • Шматочки пряної скумбрії з білим тостом, ніжною гірчицею та херсонським луком

    • 200 г 75 грн
  • Ніжний паштет з малосольної скумбрії на одеський манер

    • 300 г 70 грн

Асорті холодних закусів

Асорті холодних закусів

  • Дідів льох

    • 450 г 75 грн
  • Тарілочка українських сирів

    • 225 г 230 грн
  • Овочі, фаршировані м’ясом кабанчика та білими грибами

    • 1000 г 250 грн

Гарячі закуси

Гарячі закуси

  • Картопляні міні-зрази з білими грибами

    • 300 г 70 грн
  • Картопляні міні-зрази зі свининою

    • 300 г 50 грн
  • М’ясні кульки з баранини, фаршировані козячим сиром у козацькій аджиці

    • 220 г 95 грн
  • Голубці зі свинини у виноградному листі

    • 250 г 75 грн
  • Голубці з капусти зі смаженою на вогнищі куркою

    • 250 г 70 грн
  • Крученики курячі з овочами

    • 300 г 105 грн
  • Курячі крученики з медом та гірчицею

    • 150 г 105 грн
  • Крученики телячі з маринованою сливою

    • 250 г 130 грн
  • Крученики поросячі з морквою

    • 250 г 85 грн
  • Одарчині котлетки з щуки

    • 300 г 89 грн

Основні гарячі страви

Основні гарячі страви

  • Осетрина запечена цілком

    • 100 г 130 грн
  • Телятина, запечена у журавлиновому соусі з фломбованими овочами

    • 100 г 75 грн
  • Свинина на кісточці, запечена у соусі з білими грибами

    • 100 г 68
  • Запечений свинячий задок

    • 100 г 65 грн
  • Асорті для козацької "десятини"

    • 1500 г 750 грн
  • Асорті ковбасок власного виробництва

    • 900 г 480 г
  • Качка, запечена з яблуками та квашеною капустою

  • Качка, запечена з локшиною та білими грибами

    • 100 г 42 грн

При створенні кожного шедевру, використовуємо лише українські,

ЕКОлогічно чисті продукти від фермерів Таврії